Airconditioning

Installateur airconditioning Marc Magnus uit Heffen biedt professionele oplossingen voor het koelen (en/of verwarmen) van bedrijven en industriële ruimten.

Airco systemen werken volgens hetzelfde principe als warmtepompen maar i.p.v. het binnenklimaat te verwarmen zorgen ze voor afkoeling.

Industriële airo's

Airco specialist plaatst niet alleen airco-systemen voor industriëel gebruik; je kan tevens beroep doen op de vakman-technieker voor onderhoud en herstelling.

Warmtepompen

Warmtepompen zijn systemen die het binnenklimaat kunnen
  • verwarmen èn
  • afkoelen
Op energievriendelijke wijze wordt de aanwezige energie in de buitenlucht gebruikt voor de koeling en/of opwarming van de bedrijfs-(ruimte). airco binnenklimaatregeling via warmteterugwinning zorgt voor een hoge energie-efficiëntie. Je bedrijf ook laten besparen op energiekosten? Laat een omkeerbare airco installeren!

Prijzen & offerte

Airconditioning is te vinden in een ruim prijzen pallet. Diverse gekende merken stellen klimaatregelingsapparaten voor en een verstandige keuze maken is soms niet zo evident...

Technieker Marc Magnus geeft graag professioneel advies. Contacteer hem voor bijkomende info, een prijsindicatie en/of offerte op maat van jouw behoefte!
Marc Magnus - Airco

Zowel voor particulieren & professionals